Management

Oamenii care fac din SOCAR un serviciu impecabil pentru clienți


Stațiile SOCAR sunt pregătite oricând să-și întâmpine clienții cu carburanți performanți, produse bine alese și servicii inovative.

Vorbim de o întreagă efervescență a activității care stă în spatele  pompelor de alimentare mereu disponibile, a magazinelor mereu aprovizionate și a serviciilor mereu funcționale.

Suntem onorați să îi prezentăm pe cei care știu ce înseamnă respectul față de client:

 

 

HAMZA KARIMOV
CEO SOCAR ROMÂNIA

Născut în Azerbaijan, Hamza Karimov a absolvit în anul 2006 studiile Facultății de Administrare a Afacerilor (secția engleză) din cadrul Academiei de Studii Economice București și a continuat cu un doctorat în economie, tot în cadrul aceleiași universități.

Din anul 2007 este director general al SOCAR – reprezentanța România.

Vagif Aliyev
PREŞEDINTE AL CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE

Vagif ALİYEV a absolvit Facultatea de Inginerie Hidraulică din cadrul Institutului de Inginerie Civilă din Azerbaijan în anul 1981. ALİYEV şi-a început cariera la compania “Caspian Sea Oil & Gas Production Union”, fiind promovat cu succes în mai multe functii – de la inginer la inginer senior iar mai apoi manager de department. Din 2005, ALİYEV este şeful departamentului de Investiţii din cadrul State Oil Company of Azerbaijan Republic (SOCAR) şi din 2008 membru al comitetului director al Petkim Petrokimya Holding A.Ş. În octombrie 2006, ALİYEV a fost numit preşedinte al Comitetului Director la Petkim.

Farrukh Gassimov
MEMBRU AL COMITETULUI DIRECTOR

Născut în 1959 la Baku, Farrukh GASSIMOV a absolvit cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Stat din Baku în 1981 precum şi doctoratul în drept în cadrul Institutului de Drept şi Studii Publice din Moscova în 1985.
Din 1985 şi până în 1991, a fost lector şi profesor asociat la Universitatea de Politici şi Administraţie Publică din Baku. Începând cu anul 2006, este şeful departamentului Legal din cadrul SOCAR iar din 2009, membru al consiliului de administraţie.