Café Nar

Doar specialități și produse fine din Azerbaijan


Café Nar este modul  nostru de a ne întâmpina oaspeții cu produse proaspete și preparate tradiționale din Azerbaijan.

 

Vă așteptăm cu un produs unic în România - fresh-ul de rodii, pe care îl găsiți doar în benzinăriile SOCAR, și care, băut constant generează rezultate uimitoare anti-îmbătrânire și sănătate pentru cei care îl consumă.

 

Alături de acestea va putem servi și cu o cafea la nisip ale cărei arome și proprietăți anti-oboseală sunt extrem de cunoscute.

 

Programul Café Nar este non-stop, astfel că oricând doriți să luați o pauză, personalul nostru este pregătit să vă întâmpine. În plus, beneficiați de internet wi-fi  gratuit.

 

 

Din culisele cafelei la nisip...

                        

Cea mai aromată cafea rămâne cea la nisip.

 

Cum se prepară?

 

Într-un flingean (vas din cupru de mărimea unui lighean) se înfierbântă bine cca 2-3 kg nisip; În el se așează ibricul de cupru care este dimensionat pentru maximum 2 cafele; Când apa ajunge aproape de fierbere se adaugă un strop de zahăr și cafea din belșug, până ce lingurița stă dreaptă; La primele semne de clocot se mișcă ibricul necontenit prin nisip. După gust se hotărăște când cafeaua este gata.

Despre rodii și fresh-ul care întinerește


Știați că…

 

Încă din Antichitate, din Persia până la Marea Neagră și Caucaz, rodia ne întărește sistemul imunitar și ne protejează inima.

 

Prin vitaminele B și C, potasiu  și antioxidanți, Rodia (Nar) înseamnă sănătate, viață lungă, dulce și frumoasă.

 

 

 

Shaorma şi alte produse gustoase


Sandvişuri variate şi produse de patiserie vin în întâmpinarea preferintelor dumneavoastră culinare. Vă invităm să încercaţi şi un produs care aduce cu sine influenţa orientului, shaorma.