Agerpes: SOCAR inaugurează a doua benzinărie din București și ajunge la 33 de stații
Agerpes: SOCAR inaugurează a doua benzinărie din București și ajunge la 33 de stații
16 Martie 2016

Miercuri, 16 martie - SOCAR deschide a doua benzinărie din București. Aceasta se află pe Bvd. Theodor Pallady, nr. 50, sector 3. Prin noua investiție, compania SOCAR ajunge la 33 de stații de alimentare în România. De asemenea, au fost create 16 locuri de munca.

[citeste mai mult] 


Hamza Karimov:” Proiectele prioritare ale SOCAR si rolul interconectarilor in regiune” Interviu in “Petroleum Industry Review”
Hamza Karimov:” Proiectele prioritare ale SOCAR si rolul interconectarilor in regiune” Interviu in “Petroleum Industry Review”
21 Septembrie 2015

Interviul Dlui Hamza Karimov, CEO SOCAR România, a fost publicat in "Petroleum Industry Review" în ediția sa din septembrie. Dl Karimov informeaza cititorii despre proiectele prioritare ale SOCAR și rolul interconectarilor regionale. În interviul său, el abordează proiectele TAP și TANAP, care vor modifica harta energetică a Europei în următorii ani, informeaza despre Coridorul sudic al gazelor si despre stadiul actual al proiectului AGRI. Cititorii au, de asemenea, posibilitatea de a obține informații detaliate privind activitatea SOCAR în România și proiectele sale care vor fi puse în aplicare în viitorul apropiat. Textul integral al interviului poate fi citit în link-ul de mai jos
[citeste mai mult] 


AGERPRES: Comunicat de presa SOCAR Romania
AGERPRES: Comunicat de presa SOCAR Romania
25 August 2015

SOCAR oferă primele excursii in Turcia în campania promoțională 'DRUMUL TĂU SPRE UN CONCEDIU DE VIS ÎNCEPE LA SOCAR', din perioada 15 iulie-15 septembrie 2015.

Vineri, 21 august — SOCAR Romania a efectuat tragerea la sorti pentru cei 5 câstigători ai unui premiu constând într-o excursie în Turcia din cadrul campaniei 'DRUMUL TĂU SPRE UN CONCEDIU DE VIS ÎNCEPE LA SOCAR'. [citeste mai mult]


Ziarul Financiar:  Azerii de la Socar mai aduc 50 mil. euro pentru extinderea reţelei de benzinării
Ziarul Financiar: Azerii de la Socar mai aduc 50 mil. euro pentru extinderea reţelei de benzinării
30 Iunie 2015

Compania petrolieră de stat din Azerbaidjan SOCAR a investit până în prezent 50 de milioane de euro în România şi va aloca o sumă similară în următorii 2-3 ani pentru extinderea reţelei de benzinării, a declarat Vitaliy Baylarbayov, vicepreşedinte adjunct al SOCAR. „ Am deschis 32 de benzinării în România, am făcut investiţii de 50 milioane euro în economia din România şi am angajat circa 400 de persoane. Însă plănuim să facem mai mult de atât, iar primul pas va fi să creştem numărul staţiilor de alimentare cu carburant şi volumul de vânzări pe piaţa locală. Mai precis, până la sfârşitul acestui an vom deschide 3 sau 4 noi benzinării. Iar în cursul anului viitor reţeaua va creşte cu încă 10 staţii“, a afirmat Baylarbayov.
[citeste mai mult]

pagina din 57