SOCAR a deschis prima benzinărie în Braşov şi ajunge la 37 de staţii
08 Iunie 2017

SOCAR a deschis prima benzinărie în Braşov. Aceasta se află pe Str. Hărmanului nr. 52. Prin noua investiţie, compania SOCAR creaza noi locuri de muncă si ajunge la 37 de staţii de alimentare în România.

Benzinaria este prevazută cu tehnologie de ultimă generaţie, deţine dotări prietenoase cu mediul, asigură facilităţi de achiziţie roviniete si peaj (trecere pod Feteşti), terminal de plăti facturi, utilităţi, reincărcări cartele telefonice, etc, Tableta conectată la internet vine în ajutorul persoanelor care au nevoie rapidă de informaţii, astfel încat, daca alegi să te opreşti la staţia SOCAR - Braşov, economisești timp şi scapi de drumuri în plus.

În magazinul CafeNar al benzinăriei clienţii pot găsi ca şi în alte staţii de alimentare SOCAR, produsul vedetă, tradiţional gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip, cât şi alte produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină.

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeş, Bucureşti şi Braşov.