SOCAR este partener la conferința internațională care are loc în Bucuresti
09 Martie 2017

Compania petrolieră de stat din Azerbaidjan-SOCAR își continuă implicarea atât în proiectele economice, cât și în proiectele sociale. Societatea informează despre activitațile sale, prin aderarea la diferite conferințe locale și internaționale, expoziții.

Compania SOCAR Petroleum SA colaborează îndeaproape cu Academia de Studii Economice din București de cațiva ani, formând deja o tradiție în acest sens. Compania este partenerul anual "Performanța ecologică într-o economie competitivă".

 Luând cuvântul la conferința a 9-a care are loc în perioada 9-10 martie, managerul departamentului de marketing al companiei, dl Bogdan Tatuță a informat participanții că SOCAR este o companie responsabilă, foarte atentă cu mediul înconjurător. Toate stațiile Socar respectă, încă în faza de proiectare, toate standardele actuale, reducând impactul la fel de mult asupra mediului - aer, apă și sol. În toate stațiile SOCAR se face colectare selectivă și toate materialele de curățare sunt eco-friendly. SOCAR intenționează să dezvolte în rețeaua sa și stații de încărcare electrică. Proiectul a debutat cu deschiderea stației SOCAR Pallady, în anul 2016, este pus în aplicare în toate stațiile nou construite și se va extinde în timp la mai multe stații SOCAR existente.