SOCAR a deschis a doua benzinărie din Bucureşti şi ajunge la 36 de staţii
25 Mai 2017

În această lună – SOCAR a deschis a doua benzinărie din Bucureşti. Aceasta se află pe Str. Basarabia nr. 103, sector 2. Prin noua investiţie, compania SOCAR crează noi locuri de muncă şi ajunge la 36 de staţii de alimentare în România.

Benzinaria este prevazută cu tehnologie de ultimă generaţie, deţine dotări prietenoase cu mediul, respectiv staţie de reîncarcare maşini electrice, jetwash (cu autoservire), asigură facilităti de achiziţie roviniete si peaj ( trecere pod Feteşti), terminal de plăti facturi, utilităţi, reîncărcari cartele telefonice, etc. Tableta conectată la internet vine în ajutorul persoanelor care au nevoie rapidă de informaţii, astfel încât, dacă alegi să te opreşti la staţia Socar-Basarabia, economisești timp şi scapi de drumuri în plus.

În magazinul CafeNar al benzinăriei, clienţii pot găsi ca şi în alte staţii de alimentare SOCAR, produsele vedetă, tradiţionale ale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie, cât şi alte produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină.

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeş şi Bucureşti.