Responsabilitate socială

SOCAR România, reprezentanţa Companiei Petroliere de Stat din Azerbaijan susţine excelenţa studenţească şi este un partener statornic al educației mondiale. An de an încurajăm specializarea de top a sute de studenţi din toată lumea, favorizând programe de schimburi educaţionale şi expertiză practică a viitorilor angajaţi. Compania noastră îi selectează pe cei mai bine pregătiţi studenţi, capabili să se identifice cu climatul companiilor de anvergură mondială şi vine în întâmpinarea acestora cu platforme educaţionale aplicate, prin care stimulează învăţarea experenţială şi încurajează abilităţi ale studenţilor în spiritul aşteptărilor riguroase din companii.

 

Compania noastră doreste să devină un partener al educației românești, mai cu seamă că SOCAR deține în Azerbaijan propria Universitate de Petrol, în care anual, mii de studenți sunt pregătiți de cele mai bune cadre didactice din lume.

 

Credem că implicarea companiilor private în activitatea de învățământ este forma prin care resursele învățării pot fi diversificate.

 

În România suntem deja la a doua ediţie a Programului Bursele de Excelenţă SOCAR prin care zeci de studenţi din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti  beneficiază de bursa de studiu SOCAR.