Ești proprietarul unei benzinării?

Ai investit mult timp și efort în construirea propriei tale stații de distribuție carburant și acum ești pregătit să faci următorul pas? Te invităm să te alături unei companii multinaționale de top, prin intermediul programului nostru de franciză!

De ce să alegi franciza noastră ca model de afaceri cu combustibil?

  • Experiența noastră: avem o experiență vastă în industria carburanților în furnizarea de produse petroliere și servicii conexe. Suntem mândri să îți oferim expertiza noastră pentru a te sprijini în demararea și operarea afacerii tale.
  • Brand de încredere: în calitate de francizat, vei beneficia de prestigiul și reputația pe care le avem în piață. Brandul nostru puternic este recunoscut pentru calitatea produselor noastre și serviciile excelente oferite clienților noștri.
  • Instruire cuprinzătoare: nu ai experiență anterioară în industria combustibililor? Nici o problemă! Pachetul nostru de franciză include programe cuprinzătoare de formare, concepute pentru a te echipa cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce o afacere de succes cu combustibili. De la procedurile operaționale, la strategiile de marketing, acoperim totul.
  • Asistenta și suport continuu: Credem că succesul tău este și succesul nostru. Oferim un pachet complet de asistență și suport pentru francizații noștri. Echipa noastră dedicată te va ghida prin procesul de implementare a francizei îți va oferi instruire detaliată și consultanță în gestionarea afacerii tale. Astfel, vei beneficia de avantajele unei afaceri proprii, dar cu suportul și resursele unui brand bine stabilit.
  • Ofertă diversificată de produse: îți punem la dispoziție o gamă largă de produse petroliere și non-petroliere pentru a satisface nevoile diferite ale clienților tăi. Aceasta include carburanți, lubrifianți, articole pentru automobile.
  • Sistem de gestiune: pentru a te ajuta să operezi eficient afacerea ta, îți punem la dispoziție sisteme informatice care îți permit să gestionezi stocurile, să monitorizezi vânzările și să obții rapoarte detaliate pentru a te ajuta să iei decizii bine fundamentate.
  • Dezvoltare extinsă a rețelei: avându-ne ca partener, vei avea oportunitatea de a îți extinde rețeaua de stații de carburant într-un mod sustenabil și profitabil. Vom lucra împreună pentru a identifica și evalua noi locații potențiale și pentru a dezvolta strategii de expansiune adaptate pieței locale.
  • Marketing și publicitate: campaniile și materialele de promovare, dezvoltate de SOCAR, vor spori vizibilitatea afacerii tale.

Daca ești pregătit să începi o nouă aventură antreprenorială și doresti să te alături unei rețele de succes, scrie-ne la adresa franciza@socarpetroleum.ro și un reprezentant al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii despre oportunitățile de franchiză disponibile și pentru a răspunde la întrebările tale.