O mașină îngrijită înseamnă un șofer fericit!

La noi găsești produse pentru păstrarea mașinii în condițiile optime!

Lubrifianți

Suntem experți în carburant de calitate și în uleiuri de motor.
Calitatea este motorul nostru.

Uleiurile noastre performante minimizează depunerile și uzura motorului și prin urmare maximizează durata de viață a vehiculelor.

Acestea îndeplinesc toate standardele actuale de calitate ale producătorilor de mașini și motociclete ajutând de asemenea, la reducerea emisiilor și a consumului de carburant.

Lichid parbriz SOCAR

Ai grijă sa pleci la drum cu parbrizul impecabil!

Lichidul pentru parbriz Nano by SOCAR, este un lichid de spălare inovator, special conceput pentru parbrizul mașinii tale, ideal și pentru temperaturi scăzute (-20 şi -40 C).

Motivele pentru care ar trebui sa alegi produsul nostru sunt: curăță şi dezgheață parbrizul, acționează rapid, degresează, protejează și miros plăcut.

AdBlue

AdBlue este o soluție care este injectată în fluxul de gaze de eșapament al vehiculului printr-o tehnologie numită Reducere catalitică selectivă (SCR). Când este injectată, soluția reacționează cu oxidul de azot înainte de a părăsi evacuarea vehiculului diesel, descompunându-l în azot și oxigen inofensiv pe măsură ce intră în aer, reducând semnificativ numărul de particule de noxe cauzate de emisiile de evacuare.

AdBlue este o soluție 32,5 % de înaltă puritate uree în apă demineralizată, care este non-toxic și sigur de manevrat. Este non-exploziv, non-inflamabil și nu este nociv pentru mediu.

Cumpără oricare ulei de motor SOCAR și primești un odorizant SOCAR cadou

Mașinile muncite au motor lubrifiat și interior parfumat!
La achiziționarea oricărui ulei de motor SOCAR primești un odorizant SOCAR din partea noastră!
Te așteptăm în stațiile noastre!

Promoții Shop