Carburantul NANO dă putere oamenilor mereu în mișcare, care au un adevărat parteneriat cu mașina lor, pentru a își îndeplinii planurile zilnice. Calitatea acestuia este garantată de munca asiduă și experiența noastră globală.

Carburanții NANO by SOCAR asigură funcționalitatea la standarde de producător a autovehiculelor, în acord cu cerințele standardelor de produs EURO 5, valabile la data comercializării carburanților în stații. 

Nano 95

Benzină cu cifra octanică minim 95, cu conținut redus de sulf, este destinată în principal vehiculelor care sunt echipate cu un convertizor catalitic. Asigură curățarea gazelor de eșapament si implicit protecția mediului înconjurător.

Conținutul extrem de scăzut de sulf îmbunătățește gradul de eficacitate și durata de viață a convertoarelor catalitice atât pe vehiculele vechi, cât și pe cele noi.

Nano 98

Reprezintă vârful de gamă în ceea ce privește calitatea benzinei, ce respectă cele mai severe norme de de poluare (mediu) în vigoare, normele euro 5, cu conținut minim de sulf, destinată automobiliștilor care doresc să utilizeze o benzină cu cifra octanică ridicată (COR 98). Alimentarea acestui tip de carburant face posibila utilizarea autovehicului la puterea și performanțele specificate de producător.


Prin urmare, NANO 98 poate fi utilizat în toate mașinile cu motoare pe benzină.

Nano Diesel

Motorină cu cifra cetanică minim 51, în conformitate cu standardul european EN 590 în vigoare, cu conținut redus de sulf ce garantează respectarea celor mai severe norme de mediu în vigoare. Este destinată tuturor autovehiculelor cu motoare Diesel care necesită o pornire ușoară și care respectă normele europene de poluare, obținându-se astfel o scădere a emisiilor de noxe în atmosferă.


În perioada de iarnă produsul respectă cerințele standard contra depunerilor de parafină prin atingerea unei temperaturi de congelare cât mai scăzute.

Nano Super Diesel

Motorină premium cu cifră cetanică mai mare de 51, este un carburant de bună calitate,  în conformitate cu standardul european EN 590 în vigoare și este  destinată  tuturor autovehiculelor  cu  motoare  Diesel, dar  mai  ales acelora cu motoare prevăzute cu sisteme avansate de purificare a gazelor de eșapament, fiind  ideal  pentru  pentru  autoturismele  cu  motoare  Diesel rapide  – Turbodiesel –  care necesită  o pornire ușoară și care respectă normele europene  de  poluare, obținându-se astfel  o  scădere  a  emisiilor  de  noxe  în  atmosferă. Produsul  este  aditivat  de  către  SOCAR cu  un  aditiv  specific  multifuncțional,  pentru îmbunătățirea caracteristicilor motorinei, astfel :

  • Detergenți: asigură injectoare curate și vă oferă o ardere mai bună. Beneficiile pentru mașină sunt: curățenia motorului, fără pierderi de energie, emisii mai mici și zgomot redus.
  • Agent anti-spumare: reduce formarea spumei și permite umplerea mai rapidă și mai curată. Beneficiile tale: confort și economii de timp.
  • Protecție anticorozivă: Previne deteriorarea coroziunii în sistemul de combustibil. Beneficiul pentru mașină este reprezentat de fiabilitate.
  • Ridicarea cifrei cetanice, efect pozitiv asupra noxelor (fum, CO, particule și hidrocarburi incomplete arse). Beneficiile pentru mașină sunt: conduce la o reducere a consumului de carburant în funcție de motor și de modul de operare al acestuia, crește efectul de lubrifiere al motorinei.

GPL & Butelii

Gazul petrolier lichefiat, abreviat GPL, este un amestec de hidrocarburi gazoase, livrate în butelii sub presiune, în stare lichefiată. Este folosit drept combustibil pentru încălzire și autovehicule. În ultimul timp a început să înlocuiască hidrofluorocarburile ca agent de propulsie în sprayuri, precum și ca agent frigorific, în scopul evitării distrugerii stratului de ozon.

Promoții Carburant