La Cafe Nar te așteptăm cu produse atent selectate, precum sandwich-uri, produse de patiserie, fresh-uri, cafea aromată, ceaiuri deosebite, dar si o gama de produse ce acoperă nevoile de zi cu zi. 

Specialitățile noastre

Te invităm în stațiile noastre să descoperi preparatele tradiționale din Azerbaijan care o să te încânte la fiecare drum, cafeaua la nisip și fresh-ul de rodie!

Cafea la nisip

În benzinăriile noastre te așteptăm cu un produs unic, cafeaua la nisip care are un gust cu adevărat desăvârșit, similar cu cel de pe meleagurile azere.Prepararea acestui tip de cafea este un proces fascinant pe care vă invităm să îi descoperiți povestea în stațiile noastre.

Suc de rodie​

Bucură-te de un fresh de rodie presat la rece pe care îl găsești exclusiv in statiile noastre și realimentează-te cu energie pentru realizarea planurilor propuse!Fresh-ul de rodie este 100% natural și reprezintă o sursă importantă de vitamine și minerale care întaresc sistemul imunitar.

Oferta Gastro

Te așteptăm să savurezi sandwich-ul tău preferat alaturi de un fresh de fructe sau un produs de patiserie alături de o cafea savuroasă, în locațiile Café Nar.

Gama variată de produse îți dă posibilitatea de a alege ceea ce îți dorești.

Cafea & Ceai

Cafea la nisip

Cafeaua se prepară în diferite moduri, dar ”la nisip” este și va fi metoda prin care se poate obține un gust cu adevărat desăvârșit. De aceea te invităm să o descoperi in stațiile noastre!

Cafea Julius Meinl

Ia-ți o pauză savuroasă cu o cafea Julius Meinl servită la Café Nar!Te așteptăm cu: espresso, cappuccino, latte macchiato sau cafea cu lapte!

Limonada Mealtime

Răcorește-te cu limonada Mealtime!Te așteptăm în stația noastră cu 3 sortimente delicioase: portocală, tropic și tarhon cu ghimbir!

Ceai Mealtime

Ceaiul Meal Time are multe beneficii și substanțe nutritive.Bucură-te de gustul ceaiului în stațiile noastre atât pentru a te răcori cât și pentru a te încălzi.

Sandwich-uri

Sandwich Bănățean

O combinație de ingrediente pe care le vei servii cu poftă: baghetă rustică, specialitate de brânză Spalmalatte, cașcaval, ardei gras, salată bionda, salam bănățean.

Wrap Falafel

Este o gustare ușoară realizată din: tortilla, chifteluțe din năut, humus, roșii, ardei copt, lămâie, salată verde, măsline.

Sandwich cu omletă

Începe-ți ziua cu deliciosul sandwich cu omletă, format din: flaguette, omletă, sos barbeque, roșii, salată verde, bacon copt, cremă de branză.

Sandwich Rustic

Este o specialitate pe placul tuturor formată din: baghetă cu cartofi, specialitate de brânză Spalmalatte, sos de muștar&barbecue, salată bionda, cașcaval, snițel de pui, castraveți murați.

Patiserie

Croisant

Începe-ți ziua cu un gust perfect!Alege sortimentul favorit: cu unt, caise, multicereale, zmeură.

Pain ou chocolat

Realizată dintr-un aluat pufos, cu unt din belșug, pain ou chocolat se potrivește perfect cu o băutură caldă.

Twister

Este gustarea dulce cu ciocolată și unt care îți face ziua mai ușoară!

Trigon

Fie că este cu umplutură de branză dulce sau telemea, trigonul rămâne o alegere ideală atunci când ai o poftă de dulce sau sărat!

Fresh-uri

Fresh de rodie

Este un antioxidant natural potrivit pentru toate sezoanele!

Fresh de portocale

Este sursa ta de vitamine la pahar!

Fresh de grapefruit

Gustul intens și răcoritor care îți încântă simțurile!

Fresh de portocale & grapefruit

Combinația de arome care te face să exclami: “Yammy!”.