Uleiurile noastre performante minimizează depunerile și uzura motorului, și prin urmare, maximizează durata de viață a vehiculelor.

Acestea îndeplinesc toate standardele actuale de calitate ale producătorilor de mașini și motociclete ajutând, de asemenea, la reducerea emisiilor și a consumului de carburant.

Ulei SOCAR Advanced 5W-40​

Este un ulei sintetic de înaltă performanță pentru motoare diesel sau benzină.

Advanced 5W-40 reduce consumul de combustibil și are proprietăți excelente de pornire la rece. Previne formarea depunerilor de șlam și ajută la eficientizarea consumului de ulei.

Ulei SOCAR Moto Racing 4T 10W-50​​

Este un ulei complet sintetic pentru utilizare normală sau pe circuit, cu stabilitate excelentă la variații de temperatură și care previne formarea depunerilor.


Moto Racing 4T 10W-50 are o protecție foarte bună la uzură chiar și în condiții extreme și este potrivit pentru sistemele de lubrifiere preamestecate și separate.

Ulei SOCAR VX Long Life 5W-30​​

Este un ulei sintetic de motor cu performanţă ridicată și conținut scăzut de niveluri de cenuşă create de arderea cenuşii sulfatate, a fosforului şi a sulfului.

Acesta poate fi folosit pe tot parcursul anului și ajută la reducerea consumului de combustibil. VX Long Life 5W-30 extinde durata de viață a filtrului de particule și are un nivel ridicat de curățare a motorului precum și o protecție foarte bună la uzură. Ajută, de asemenea, la reducerea consumului de ulei și a emisiilor.

Ulei SOCAR Professional G Long Life 5W-30​​

Este un ulei de motor cu cenușă redusă pentru motoare diesel și pe benzină.
Ulei sintetic de motor cu performanţă ridicată și conținut scăzut de niveluri de cenuşă create de arderea cenuşii sulfatate, a fosforului şi a sulfului.
Este un ulei sintetic pentru motoarele diesel și pe benzină care poate fi utilizat pe tot parcursul anului și care ajută la reducerea consumului de combustibil.

Proprietățile sale excelente oferă un nivel ridicat de curățenie a motorului și o protecție bună la uzură a acestuia.

De asemenea, Professional G Long Life 5W-30 ajută la eficientizarea consumului de ulei și la reducerea emisiilor.

Ulei SOCAR Excellent 10W-40​​

Este un ulei de motor performant pentru motoarele diesel și pe benzină.
Excellent 10W-40 reduce consumul de carburant și are proprietăți foarte bune de pornire a motorului la temperaturi scăzute.
Previne formarea depunerilor de șlam și ajută la eficientizarea consumului de ulei.

Ulei SOCAR Scooter Super 2T​​

Este un ulei de motor în doi timpi pentru protecție fiabilă.
Este conceput pentru scutere, mopede, dar și pentru alte motoare în doi timpi (motocoase, biciclete etc.), cu o protecție excelentă la uzură și fum redus la pornire și în traficul urban.
Scooter Super 2T reduce depunerile din camera de ardere și este adecvat pentru preamestec și sisteme de lubrifiere separate.