SOCAR ajunge la 66 de staţii de carburanţi în România

O noua benzinarie SOCAR s-a deschis în județul Suceava. Prin noua investiţie, SOCAR ajunge la o reţea de  66 de benzinării, creând astfel noi locuri de muncă in România. Noua  stație de distribuție carburanți  este situată în orașul Suceava,  strada Cernauti, nr. 118A si beneficiază de dotări tehnologice de ultimă generaţie, echipamente moderne, pompe rapide şi sistem modern de iluminat care permite un consum redus de energie. Este prima statie SOCAR într-un concept nou de design interior  modern cu influențe orientale, care reflecta identitatea si specificul brandului. Mobilierul, corpurile de iluminiat, plantele au fost astfel alese pentru a crea o atmosferă placută clienților.  Noua staţie comercializează 4 tipuri de carburanţi sub brandul “Nano” – Nano 95, Nano Diesel, Nano 98, Nano Super Diesel), fiind prevăzută cu 4 pompe, dintre care una rapidă.. De asemenea clienţii pot beneficia de serviciile de achiziţie roviniete si peaj (trecere pod Feteşti),  skid Adeblu, skid GPL, 2 boxe jet wash, încarcare auto, instalație umflat anvelope, terminal de plăţi facturi, utilităţi, reîncărcări cartele telefonice, etc.

SOCAR este menit să ofere clienţilor nu numai calitatea carburanților ci și a serviciilor gastro. Café Nar este modul SOCAR de a întâmpina clienţii cu produse proaspete și preparate tradiționale din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie, cât şi alte produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină.

Rețeaua de stații de alimentare SOCAR din România acoperă deja 26 judeţe: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Hunedoara, Sibiu, Argeş, Bucureşti, Braşov, Dâmboviţa, Satu-Mare, Dolj, Brăila, Giurgiu, Gorj și Ialomița.