SOCAR  ajunge la 68 de staţii de carburanţi în România

O noua benzinărie SOCAR s-a deschis în Sibiu în Strada Gheorghe Dima, numărul 44. Prin noua investiţie, SOCAR ajunge în România la o reţea de 68 de benzinării, deține 1 depozit de carburanți la Teiuș și operează alte două depozite în Onești și Constanța.

Pentru că vrem sa aducem cât mai aproape de sibieni produsele de calitate, am deschis a 5-a  stație de distribuție carburanți în jud. Sibiu. Astfel că stațiilor: SOCAR Veștem, Semaforului, Turnișor și Alba Iulia i se alatură de astăzi, cea din strada Gheorghe Dima. Designul interior  modern, cu influențe orientale reflectă identitatea şi specificul brandului.  Noua staţie comercializează 4 tipuri de carburanţi sub brandul Nano – Nano 95, Nano Diesel, Nano 98, Nano Super Diesel- fiind prevăzută cu 2 pompe. De asemenea, clienţii pot beneficia de serviciile de achiziţie roviniete si peaj (trecere pod Feteşti).

SOCAR oferă clienţilor carburant de calitate, supus unor controale riguroase, în conformitate cu normele europene din domeniu. Café Nar este modul SOCAR de a întâmpina clienţii cu produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină. 

Rețeaua de stații de alimentare SOCAR din România acoperă deja 26 judeţe: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Hunedoara, Sibiu, Argeş, Bucureşti, Braşov, Dâmboviţa, Satu-Mare, Dolj, Brăila, Giurgiu, Gorj și Ialomița.