SOCAR ajunge la 69 de staţii de carburanţi în România

Am deschis prima benzinărie SOCAR în Mioveni în Bulevardul Dacia, numărul 31. Prin noua investiţie, SOCAR ajunge în România la o reţea de 69 de benzinării, deține un depozit de carburanți la Teiuș și operează alte două depozite în Onești și Constanța.

Pentru că vrem să aducem cât mai aproape de argeşeni produsele de calitate, am deschis a doua  stație de distribuție carburanți în judeţul Argeş. Designul interior  modern, cu influențe orientale reflectă identitatea şi specificul brandului.  Noua staţie comercializează 3 tipuri de carburanţi sub brandul Nano – Nano 95, Nano Diesel, Nano Super Diesel – fiind prevăzută cu 2 distribuitoare de carburant multiprodus cu posibilitatea de alimentare pe câte 2 fețe. Stația este dotată și cu 2 pistoale de alimentare cu debit mărit. De asemenea, clienţii pot beneficia de serviciile de achiziţie roviniete si peaj (trecere pod Feteşti).

SOCAR oferă clienţilor carburant de calitate, supus unor controale riguroase, în conformitate cu normele europene din domeniu. Café Nar este modul SOCAR de a întâmpina clienţii cu produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină. 

Te așteptăm cu o cafea gratuită, oferită la orice alimentare cu carburant Nano!

Rețeaua de stații de alimentare SOCAR din România acoperă deja 26 judeţe: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Hunedoara, Sibiu, Argeş, Bucureşti, Braşov, Dâmboviţa, Satu-Mare, Dolj, Brăila, Giurgiu, Gorj și Ialomița.