Aveastă pagină va fi disponibilă curând

Misiune

Ne concentrăm pe nevoile clienților aflați in continuă mișcare. De aceea, oferim calitate și diversitate la fiecare dintre stațiile noastre de distribuție carburant. Ne bazăm pe experiența globală, cunoștințele și munca asiduă a angajaților noștri. Considerăm că este datoria noastră să-ți facem viața de zi cu zi, un pic mai bună.

Viziune

Vom deveni o companie care continuă să-și îmbunătățească reputația de partener de încredere pentru clienți, angajați și investitori in baza produselor de calitate și serviciilor inovatoare oferite în cadrul stațiilor noastre de distribuție carburanți.

Valori

Valorile noastre: responsabilitate, încredere, dinamism, pasiune, agilitate.

Responsabilitate

Ne angajăm să gândim și să acționăm responsabil prin coordonarea afacerii noastre în conformitate cu cele mai înalte standarde etice și profesionale. Ca parte a muncii noastre, ne luăm întotdeauna în serios responsabilitatea față de clienți, furnizori, angajați și mediu.

Încredere

Încrederea este fundamentul colaborării noastre cu tine, cu partenerii de afaceri și cu angajații noștri. Testăm acest lucru în fiecare zi, furnizând clienților noștri produse de calitate, în siguranță, rapid și eficient, ajutându-i să își îndeplinească planurile zilnice.

Dinamism

Compania noastră este în continuă dezvoltare, cu privirea către viitor și cu accent pe client. În centrul eforturilor noastre se află dorința de îmbunătățire continuă pentru a asigura satisfacția ta.

Pasiune

Suntem pasionați de ceea ce facem. Muncim, la fel, ca și tine și nu ne dăm bătuți în realizarea proiectelor noastre. Acceptăm noi oportunități și noi provocări cu rapiditate, energie și entuziasm.

Agilitate

Anticipăm nevoile tale, mereu în schimbare, tendințele competitive ale pieței și oportunitățile. Îmbrățișăm schimbarea, avansăm cu reziliență și ne menținem concentrarea asupra misiunii noastre.