SOCAR ajunge la 67 de staţii de carburanţi în România

O noua benzinărie SOCAR s-a deschis în județul Sibiu. Prin noua investiţie, SOCAR ajunge la o reţea de  67 de benzinării, creând astfel noi locuri de muncă în România. Aceasta este a 4-a   stație de distribuție carburanți deschisă în jud. Sibiu, situată la adresa Sos. Alba Iulia, nr. 108B şi beneficiază de dotări tehnologice de ultimă generaţie, echipamente moderne şi sistem modern de iluminat care permite un consum redus de energie. Este a doua statie SOCAR cu un concept nou de design interior  modern, cu influențe orientale, care reflecta identitatea şi specificul brandului. Mobilierul, corpurile de iluminiat, plantele au fost astfel alese pentru a crea o atmosferă placută clienților.  Noua staţie comercializează 4 tipuri de carburanţi sub brandul “Nano” – Nano 95, Nano Diesel, Nano 98, Nano Super Diesel)- fiind prevăzută cu 3 pompe. De asemenea, clienţii pot beneficia de serviciile de achiziţie roviniete si peaj (trecere pod Feteşti),  pistol cu debit mărit, skid GPL, o boxă jet wash cu aspirator pentru interiorul maşinilor , încarcare auto, instalație umflat anvelope, etc.

SOCAR este menit să ofere clienţilor nu numai calitatea carburanților ci și a serviciilor gastro. Café Nar este modul SOCAR de a întâmpina clienţii cu produse proaspete și preparate tradiționale din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie, cât şi alte produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină.

Rețeaua de stații de alimentare SOCAR din România acoperă deja 26 judeţe: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Hunedoara, Sibiu, Argeş, Bucureşti, Braşov, Dâmboviţa, Satu-Mare, Dolj, Brăila, Giurgiu, Gorj și Ialomița.